E ardhmja e SHBA-Power Wind

Është e mahnitshme për të menduar se të energjisë së erës në fakt mund të jetë në rënie, kur sektori alternative të energjisë duket të jetë vetëm duke marrë jashtë në Shtetet e Bashkuara. brez Wind pushtet thyen të dhënat në 2009 me 9.8 GW e instalimit të reja; megjithatë, ky zgjerim i rritjes është ngadalësuar në mënyrë dramatike, si vende të favorshme janë marrë tashmë dhe të konsumit të energjisë ka rënë në SHBA duke krijuar më pak kërkesa.

lexo më tepër »

Llojet e Energjisë Alternative

Ne kemi përdorur tradicionalisht lëndëve djegëse fosile për të siguruar shumicën e energjisë tonë ka nevojë për. Këto lëndëve djegëse fosile, si benzinë ​​dhe qymyrit, kanë disa mangësi të rëndësishme. Parë, furnizimit botëror të këtyre burimeve nonrenewable po zvogëlohet. Dytë, çmimet vazhdojnë të ngrihem në qiell, duke e bërë të papërballueshme për shumë njerëz. Tretë, lëndëve djegëse fosile janë të dëmshme për mjedisin. Për shkak të këtyre tri arsye, ne kanë filluar të duken në burimet alternative të energjisë. Ne me të vërtetë duhet të shikojmë me kujdes në këto burime. Karburantet fosile nuk do të jetë rreth përgjithmonë, dhe ne jemi aktualisht përdorimin e tyre si në qoftë se ne kemi një furnizim të pakufizuar. Ky furnizim, në qoftë se ne vazhdojmë si ne jemi sot, do të ketë shkuar. Për fat të mirë, ka opsione të tjera atje, dhe shumë prej tyre nuk kanë të njëjtat shqetësime që kanë të lëndëve djegëse fosile, si këto burime alternative janë miqësore me mjedisin, rinovueshme, dhe më të përballueshme në disa raste.

lexo më tepër »

video Feature
Sponsored Links
Amazon Product Search